Premierul Marcel Ciolacu: Nu contează între Simion, Drone, Barna, Cioloş. Ce au lăsat în ţara asta? Le compar pe toate cu Mirel din Turnu Magurele.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că nu contează între George Simion, Cătălin Drula, Dan Barna, Dacian Cioloş


Intrebând ce au lăsat în urmă pentru ţară. El le-a comparat cel mai mult cu “Mirel din Turnu Macgurele,” un personaj din cântecul lui Erika Isac, susţinând că acesta este şi stilul lor: ei ştiu totul, ei ştiu totul.

Marcel Ciolacu Foto: Fotografii INQUAM / Octav Ganea

Marcel Ciolacu a declarat, miercuri seara, în spectacolul lui Victor Ciutacu de la RTV, că nu l-a văzut niciodată pe liderul AUR, George Simion, nici o soluţie, nici un dialog despre economie, scrie News. Ross.

  • ” Ai văzut vreo soluţie în ultima vreme de la Simion? Vezi? A ajuns să aibă un dialog clar despre economie, despre ce se întâmplă în România”?
  • ” Nu spun că sunt lucruri minunate. Dar în ceea ce privește stabilitatea politică am reușit în doi ani să fim investiții puternice de 20 de miliarde. Am reușit să aducem stabilitate economică, am reușit prin negocieri și pentru prima dată a existat o voce mai puternică în afara Uniunii Europene și în Uniunea Europeană,” a continuat Ciolacu.

Marcel Ciolacu a spus că nu contează între George Simion, Cătălin Drula, Dan Barna, Dacian Cioloş.

  • ” Nu fac nicio diferenţă între Simion, Drone, Barna, Cioloş. Ce au lăsat în ţara asta? Unul a lăsat un miliard în vaccinuri, a lăsat spitalele în flăcări. N-am văzut nimic făcut, nimic, zero fonduri europene. Aceasta este prima dată când am încheiat un exercițiu financiar cu 95 %. 0,13% aveau fonduri europene. Zero autostrăzi, plimbându-se cu o rangă pentru a distruge chioşcurile.”
  • ” Ştii cu ce îi compar pe toţi? Cu Mirel din Turnu Magurele. Acesta este foarte mult stilul. Sunt buni la orice, ştiu totul. De asta nu găsesc nicio soluţie. Și când au avut o decizie, când au fost în arcul guvernului, nu sa întâmplat nimic. Vine Roşia Montană, că Cioloş a trebuit să intre în UNESCO pentru că, de fapt, Uniţi Salvaţi Roşia Montană s-a transformat în Uniţi Salvaţi România şi astfel am găsit un partid politic. N-am venit să facturam partidul politic. Să vedem nota de plată cât se potriveşte.”

Articol preluat de pe:

Articole Recente