Curtea are un cuvânt de spus în direcţia procurorilor din Bucureşti în dosarul de ameninţare. Comediantul Micutzu va fi trimis să lucreze în folosul comunităţii.

media 170910851832079500

Curtea are un cuvânt de spus în direcţia procurorilor din Bucureşti în dosarul de ameninţare.

Comediantul Cosmin Nedelcu, cunoscut sub numele de scenă “Micutzu,” va efectua 30 de zile de serviciu comunitar la DGASPC Sector 4 în dosarul în care s-a iniţiat prima sa cercetare pe numele său pentru acte de ameninţare, în urma unei altercaţii, după ce instanţa a aprobat brusc soluţia procurorilor din Bucureşti.

” În baza art. 318 alin. 15 C. proc. pen. admite cererea făcută de Ministerul Public- Procuratura Curţii Districtuale din Bucureşti.

Luați act de legalitatea ordinului și de meritele cu nr. 7329 / 160 / P / 2021, datată 06.02.2024, emisă de Parchetul Tribunalului Districtual din București și confirmă soluția de renunțare la urmărirea penală a suspectului Nedelcu Cosmin, investigată în ceea ce privește comiterea infracțiunii de amenințare, prev. art. 206 alin. (1) lit. C. pen, în comparație cu suspectul Shuiu Greek, investigat în aspectul comiterii infracțiunii de orbire sau a altor acte de violență, prev. Articolul 193 alineatul (2) litera (c) și suspectului Comănescu Nicolae Liviu, anchetat în ceea ce privește comiterea de infracțiuni de lovire sau de altă violență, prev. prin art. 193 alin. 1 C. stilou și lovind sau o altă violență, prev. prin art. 193 alin. 2 C. pen

În temeiul articolului 275 alineatul (3) litera (c) din Regulamentul (CE) nr. Definitiv. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, a persoanei rănite şi a procurorului prin intermediul registrului astăzi, 14.03.2024,” se precizează decizia finală a instanţei.

În urma acestei decizii finale, comediantul trebuie să raporteze Serviciului de Probare, să efectueze un control calificat şi apoi să înceapă activităţile indicate de procurori şi aprobate de instanţă.

Pentru mustaţă…

Acțiunea este rezultatul unui proces care a început cu doi ani și jumătate mai devreme și în care actorul a fost judecat pentru amenințare. Procurorii au înlocuit urmărirea penală a actorului cu o măsură mai ușoară.

După doi și cinci ani de cercetări, audieri și conflicte de probe, procurorii Parchetului Sectorului 1 au concluzionat că nu există niciun interes comun în urmărirea penală a celor implicați în acest scandal și au ordonat urmărirea penală a lui Cosmin Nedelcu, dar și în cazul celorlalți doi protagoniști.

Actorul a scăpat de dosarul judiciar.

Procurorii susţinuţi de ofiţerii care au făcut cercetarea în acest caz au concluzionat că, în timp ce se ocupă de infracţiuni care pot fi pedepsite conform Codului Penal, ei cred că crimele nu sunt una dintre cele mai grave şi că totul a început de la discuţii contradictorii.

În august 2021, când a traversat Calea Victoriei, Micutzu a fost abordat de un grup de trecători- de către cine i s-a adresat surprinzător, care l-a iritat pe actor. Acest lucru este în cazul în care întregul scandal a izbucnit, care a început cu un schimb de linii dure, și în cele din urmă a ajuns cu pang-uri rupte și ferestre.

Toţi scandalagii trimişi în folosul comunităţii

Toate aceste detalii i-au determinat pe procurori să concluzioneze că totul se afla în contextul impulsurilor de moment şi că au avut reacţii normale.

Deşi niciunul dintre cei implicaţi nu va fi urmărit penal, toţi vor trebui să facă muncă în folosul comunităţii, în cazul actorului vor fi 30 de zile la Direcţia Generală Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului 4.

El a fost avertizat că dacă nu a venit cu un certificat care să ateste că a lucrat fără a fi recompensat, urmărirea penală ar putea fi reluată.

Articol preluat de pe:

Articole Recente