Traian Basescu, impresionat de munca lui Nicusor Dan la ,,Bucurestiul subteran” / Coalitia PSD-PNL nu il va bate / Ce spune despre FireaFostul presedinte Traian Basescu spune ca Nicusor Dan nu poate fi infrant la alegerile locale, chiar daca PSD si PNL vor prezenta un candidat comun.

Nicusor DanFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

Basescu apreciaza ca mandatul lui Nicusor Dan a fost unul bun, dar nu extraordinar, apreciind in special munca facuta in ,,Bucurestiul subteran” cu modernizarea retelei de termoficare, scoaterea cablurilor de pe stalpi si o ameliorare a traficului prin strazi cu sens unic si sensuri giratorii.

,,Orice s-ar spune despre Nicusor, omul asta a avut curajul sa intre in Bucurestiul subteran, lucru pe care primarii n-au avut curajul sa-l faca pana acum. Au mentinut activitatea la ceea ce se vede si au neglijat Bucurestiul subteran. Ori Nicusor aici a investit foarte multi bani si eu cred ca inca un mandat va face ca Bucurestiul sa aiba infrastructura subterana acceptabila”, a declarat Basescu la Digi 24.

,,Uitati-va ca au disparut si toate cablurile care erau atarnate pe stalp, au fost introduse in canalele subterane de comunicati. Se intampla lucruri importante in Bucuresti. Uitati-va ca are curajul introducerii de sensuri unice. Cine ar fi crezut ca va fi un primar care va avea curaj sa spuna ,,fratilor, in Dorobanti sens unic”. Cine ar fi crezut? Uite ca a facut-o Nicusor si in foarte multe alte locuri vad ca apare ideea, si nu numai ideea, ci se pune si in practica sensul unic, ceea ce usureaza mult traficul”, a mai declarat fostul primar al Capitalei.

,,Lui Ciolacu ii este frica de Firea ca va vrea sa candideze la prezidentiale”

Vorbind despre situatia Gabrielei Firea si sansele ei la nominalizare pentru candidatura la primaria Capitalei, Traian Basescu spune ca asistam la o situatie ciudata, in care cel mai bine plasat social-democrat din sondaje nu este nominalizat.

El afirma ca lui Ciolacu ii este frica ca, daca va castiga primaria generala, Firea ar putea sa candideze la presedintie apoi si sa ii ia partidul.

E clar ca e neincrederea lui Ciolacu. Lui Ciolacu ii e frica de aceasta doamna ca ar putea sa castige alegerile la Capitala si o sa se trezeasca cu ea, ,,stii ceva, domn Ciolacu? Am castigat la Capitala, in septembrie m-as inscrie si ca independent la prezidentiale”. Aici e teama lui Ciolacu de Firea. Eu as putea sa-l linistesc”,a mai declarat Basescu la Digi 24.

Totusi, fostul presedinte nu-i da sanse in fata lui Nicusor Dan.

,,As putea sa il linistesc. Firea nu are cum sa castige in fata lui Nicusor pentru ca bucurestenii sunt oameni instruiti, vad si ei ce se intampla in Capitala, ca Nicusor e un primar care a preferat in loc sa arunce banii pe imagine, pe cumparat ochelari, pe dus pensionarii in Grecia, pe dus oameni la Sfanta Parascheva, in loc sa cheltuiasca bani pe astea, a bagat bani cat a putut in infrastructura nevazuta a Capitalei, ceea ce este important”, a explicat Basescu.

Articol preluat de pe:

Articole Recente