Nebunie! Doi barbati s-au luat la pumni in sediul politiei: Un agent a mancat si el bataie

Doi barbati care au fost implicati intr-o altercatie in Petrosani au fost chemati la sediul Politiei din municipiu, pentru a fi audiati, insa la un moment dat cei doi au avut un schimb de replici, dupa care au inceput sa se loveasca. Un politist a intervenit pentru a-i desparti pe cei doi, politistul fiind impins de unul dintre barbati si lovit de cel de-al doilea.

“La data de 05 martie 2024, in jurul orei 09:20, la sediul Politiei Municipiului Petrosani s-a prezentat un barbat de 54 de ani, din Petrosani, insotit de avocatul ales, pentru a fi audiat in cadrul unui dosar penal aflat in lucru, la Politia Municipiului Petrosani (ca urmare a unei altercatii ce a avut loc in Petrosani, la data de 15 februarie a.c.). La un interval de cateva minute, la sediul Politiei s-a prezentat si un barbat de 39 de ani, din Petrosani, impreuna cu aparatorul ales, acesta, de asemenea, fiind citat pentru audiere, in cadrul aceluiasi dosar penal”, a transmis, marti, IPJ Hunedoara.


La un moment dat, cei doi barbati au inceput un schimb de replici

“In timp ce ofiterul de serviciu inregistra persoanele mentionate in registrul de acces al persoanelor in sediul Politiei, intre barbatul de 39 de ani si cel de 54 de ani a avut loc un schimb de replici, motiv pentru care barbatul de 54 de ani a fost invitat sa astepte intr-o sala de la parterul cladirii”, a aratat sursa citata.

Dupa schimbul de replici, cei doi au inceput sa se loveasca, iar in altercatie a fost implicat si un politist.

“La un moment dat, barbatul de 39 de ani s-a indreptat catre cel de 54 de ani, pe care l-a lovit, iar in timpul altercatiei a intervenit un agent de politie din cadrul Biroului Investigatii Criminale Petrosani, pentru a-i desparti cei doi, politistul fiind impins de barbatul de 54 de ani si lovit de cel de 39 de ani. Intre persoanele implicate au intervenit mai multi politisti care i-au separat pe cei doi, acestia fiind condusi in birouri diferite, in vederea continuarii cercetarilor”, a adaugat IPJ Hunedoara.

Cu privire la acest caz a fost informat Parchetul de pe langa Judecatoria Petrosani, pentru luarea masurilor legale, in cauza fiind intocmit dosar penal pentru ultraj, tulburarea ordinii si linistii publice si lovire sau alte violente.

Articol preluat de pe:

Articole Recente