Probleme uriase la noua Centura a Bucurestiului: grecii au dat de greu in Romania/ Galerie Foto

Asociatia Pro Infrastructura semnaleaza faptul ca pe Autostrada A0 Sud, grecii de la Aktor au mari intarzieri si nu vor finaliza in timp util lucrarile la centura Bucuresti. Imaginile din teren arata ca lucrarile au un stadiu de aproximativ 60%, iar misiunea de a termina cei 18 kilometri de autostrada pana la finalul anului 2024 devine aproape imposibila.

“Aktor, cu pasi rapizi spre imposibil. Sambata am filmat complet si lotul 3 din #AutostradaA0 Sud, intre nodurile cu Autostrada A1 (Bacu) si DN6 (Bragadiru).

Este greu la deal cu aktorii mici. Dupa ce in mai-iulie 2023 au reusit sa urce intr-o treapta de viteza superioara, focul de paie s-a stins rapid si din toamna trecuta parca urca un munte pe serpentine intr-a doua.

Abia daca au trecut de 60% stadiu fizic cand ei au termen contractual de finalizare… luna viitoare! Asa cum va tot spunem de-un an de zile, nu-l vor respecta. Au acumulat cel putin 9-10 luni de intarziere si trebuie neaparat sa le recupereze!

Sa pui in teren aproximativ 35% pe 18 kilometri de autostrada in 10 luni ramase din 2024 este foarte dificil chiar si pentru un constructor serios si puternic, daramite pentru grecii de la Aktor. Si, daca nu se vor mobiliza exemplar imediat, in urmatoarele 60-90 zile misiunea lor va deveni una imposibila ca sa fie dusa la capat in 2024.”, arata Asociatia Pro Infrastructura.

Articol preluat de pe:

Articole Recente